4. března 2006
V zoologické zahradě vidí každý ve lvovi sebe samého,
ve velbloudovi svého souseda.
Scorell

Návštěva ZOO


Další clubovní akce, která se rodila takřka v porodních bolestech. Do poslední chvíle nebylo jasné, kdo vlastně přijde. Nejlépe to dokumentuje následující výměna názorů, která se uskutečnila na našich stránkách:

HaM: Uvidíme se 4. března 2006 při předjarní návštěvě ZOO! Pejsky s sebou!
MaH: Těšíme se na příští týden.
HaM: Sejdeme se tedy příští sobotu u té ZOO v 10 hodin? Jak se vám to hodí?
Matunovi: Spadla klec! Po dohodě s Jihočechy byl sobotní sraz (4.3.2006) u ZOO určen na 10.00 hodin. Komu se to nehodí, má už (asi) smůlu...Těšíme se.
VaM: Už si asi budem psát sami ... Prý jde Petr i Mirek (aj Dalibor). Zdaž se ozve Martin ?
NaR: Ahoj Matunovi a všichni ostatní, zdravím vás a těším se na sobotu.
DaH: Tak konečně jsem se dostal k psaní... Přijedeme všichni (kromě Alfa) a moc se těšíme na všechny v 10.00 u ZOO!!!
MiP: Martin se určitě neozve ale přijdeme, možná jen my dva (Nelinka hárá a holky jsou obě dost nastydlé, uvidíme ráno...). Těšíme se, doufám, že bude aspoň mínus dvacet!! Milena

Přes všechny těžkosti jsme se nakonec v sobotu v deset dokázali sejít před pokladnami v plné síle, resp. počtu. Doprovázela nás dokonce i polovina nejvěrnějších přátel člověka, reprezentovaná Bendym a Jessou. Nelinka bylo indisponovaná a Alf, ten si asi válel šunky na Hosíně, pokud se nešel projít do blízkého i vzdáleného okolí. Tak, co se vlastně změnilo od naší poslední, květnové, návštěvy:

A co nás zaujalo:

(pro kroniku PeR)
Zvířátka obdivovali a v občerstvení se občerstvovali: DaH, MaH, TeH, AnH, MaP, MiP, KrP, PeR, NaR + Filip + Jessa, HaM, VaM, ViM